Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Nieuws

 • TU Delft Solar Boat Team: wereldkampioen in Offshore Solar Boat racen!

  TU Delft Solar Boat Team: wereldkampioen in Offshore Solar Boat racen!

  08-07-2019 TU Delft Solar Boat Team heeft een prestatie van wereldformaat neergezet: Zij zijn wereldkampioen zonneboat racen op open zee geworden in de Monaco Solar & Energy Boat Challenge 2019. Wij zijn ontzettend trots om dit jaar wederom gouden partner van het team te mogen zijn. Meer informatie »

 • Vacature: junior sales medewerker (binnendienst)

  Vacature: junior sales medewerker (binnendienst)

  25-06-2019 Ben jij op zoek naar een uitdagende, commerciële baan? Wil jij een job waarin geen dag hetzelfde is en je veel afwisseling hebt? Wil je jezelf graag verder ontwikkelen als sales medewerker? Ook al kom je net van school, twijfel niet: solliciteer bij ons, want Ridderflex biedt precies wat je zoekt! Meer informatie »

 • Vacature Commercieel medewerker binnendienst

  Vacature Commercieel medewerker binnendienst

  18-06-2019 Ben jij op zoek naar een nieuwe commerciële uitdaging? Waarin geen dag hetzelfde is en je veel afwisselende werkzaamheden hebt? Niet verder zoeken, want je hebt precies de juiste vacature gevonden. Meer informatie »

 • Ridderflex exposeert op Oil & Gas Asia (OGA) 2019 in Kuala Lumpur

  Ridderflex exposeert op Oil & Gas Asia (OGA) 2019 in Kuala Lumpur

  18-06-2019 Van 18 tot 20 juni exposeert Ridderflex op de OGA 2019 beurs in Kuala Lumpur, Maleisië. Dit is de 17e Aziatische tentoonstelling voor olie, gas en petrochemische engineering. OGA is de nummer één olie- en gasbeurs in dit werelddeel en speelt een cruciale rol als katalysator voor de regionale olie- en gasgemeenschap. Meer informatie »

 • RAAH International erkend distributeur voor Ridderflex in Azië, Canada en de VS

  RAAH International erkend distributeur voor Ridderflex in Azië, Canada en de VS

  14-06-2019 Met trots kunnen we vertellen dat RAAH International, gevestigd in Singapore, nu een erkende distributeur is voor Ridderflex op de markt in Azië, Canada en de Verenigde Staten. RAAH richt zich voornamelijk op onze op maat gemaakte polyurethaanproducten voor de offshore (renewable) industrie. Meer informatie »

 • Ridderflex onderdelen in Vester Voldgade brug in Kopenhagen

  Ridderflex onderdelen in Vester Voldgade brug in Kopenhagen

  07-06-2019 In opdracht van Hollandia Infra B.V. hebben wij voor een bijzondere brug, in het centrum van Kopenhagen, UHMPE producten gefreesd. Geen rechttoe rechtaan producten, maar speciale custom-made producten met zowel een horizontale als verticale radius. Wederom een uitdagend project! Meer informatie »

 • Vacature: Assistent chef kunststof draaierij

  Vacature: Assistent chef kunststof draaierij

  04-06-2019 Ben jij een ervaren draaier of frezer die meer wil? Of ben jij een leidinggevende met ervaring in draaien of frezen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Denk jij in oplossingen en niet in problemen? Niet verder zoeken, want je hebt precies de juiste vacature gevonden. Meer informatie »

 • Grotere capaciteit CNC draaien kunststof door Style 660

  Grotere capaciteit CNC draaien kunststof door Style 660

  24-05-2019 Altijd weer bijzonder om te melden: onze capaciteit voor het CNC draaien van kunststof en metalen onderdelen is uitgebreid. We hebben ons machinepark aangevuld met een Style 660 draaibank voor grotere diameters. Meer informatie »

 • REXUS raket gaat de ruimte in met antenne van Ridderflex!

  REXUS raket gaat de ruimte in met antenne van Ridderflex!

  04-03-2019 Op 11 maart zal de REXUS raket, een raket gemaakt en ontworpen door studenten, vanuit Zweden worden gelanceerd. De raket zal ongeveer vijftien minuten in de lucht zijn en een hoogte bereiken van ongeveer honderd kilometer. De antennes ervan zijn deels gemaakt door Ridderflex! Meer informatie »

 • Zeewaardige Solar Boat 2019 (TU Delft): een spannende uitdaging

  Zeewaardige Solar Boat 2019 (TU Delft): een spannende uitdaging

  24-01-2019 Op 15 januari beleefde het TU Delft Solar Boat Team een van de grootste mijlpalen van dit jaar: de onthulling van het nieuwe ontwerp van de Solar Boat 2019. Ridderflex is trots om weer gouden partner van het team te mogen zijn. We zullen helpen om deze zeewaardige Solar Boat 2019 werkelijkheid te maken! Meer informatie »

 • Polyurethaan rubber of kunststof: termen vaak door elkaar gebruikt

  Polyurethaan rubber of kunststof: termen vaak door elkaar gebruikt

  07-01-2019 We zien of horen het regelmatig: een vraag naar polyurethaan rubber of polyurethaan kunststof. Maar polyurethaan is geen rubber. En eigenlijk ook geen kunststof. In dit Ridderflex kennisblog vertellen wij u daar graag meer over. Meer informatie »

 • Spiegellassen van kunststof leidingwerk: wij adviseren u graag

  Spiegellassen van kunststof leidingwerk: wij adviseren u graag

  17-12-2018 Het spiegellassen van kunststof leidingwerk is veruit de meest gebruikte methode om verschillende kunststof onderdelen met elkaar te verbinden. Voor moeilijk te bereiken plekken zijn er andere mogelijkheden. Welke kunststof is het handigst voor uw toepassing? En op welke manier kan dit het beste worden gelast? Wij adviseren u graag. Meer informatie »

logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71