Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Nieuws

 • REXUS raket gaat de ruimte in met antenne van Ridderflex!

  REXUS raket gaat de ruimte in met antenne van Ridderflex!

  04-03-2019 Op 11 maart zal de REXUS raket, een raket gemaakt en ontworpen door studenten, vanuit Zweden worden gelanceerd. De raket zal ongeveer vijftien minuten in de lucht zijn en een hoogte bereiken van ongeveer honderd kilometer. De antennes ervan zijn deels gemaakt door Ridderflex! Meer informatie »

 • Zeewaardige Solar Boat 2019 (TU Delft): een spannende uitdaging

  Zeewaardige Solar Boat 2019 (TU Delft): een spannende uitdaging

  24-01-2019 Op 15 januari beleefde het TU Delft Solar Boat Team een van de grootste mijlpalen van dit jaar: de onthulling van het nieuwe ontwerp van de Solar Boat 2019. Ridderflex is trots om weer gouden partner van het team te mogen zijn. We zullen helpen om deze zeewaardige Solar Boat 2019 werkelijkheid te maken! Meer informatie »

 • Polyurethaan rubber of kunststof: termen vaak door elkaar gebruikt

  Polyurethaan rubber of kunststof: termen vaak door elkaar gebruikt

  07-01-2019 We zien of horen het regelmatig: een vraag naar polyurethaan rubber of polyurethaan kunststof. Maar polyurethaan is geen rubber. En eigenlijk ook geen kunststof. In dit Ridderflex kennisblog vertellen wij u daar graag meer over. Meer informatie »

 • Spiegellassen van kunststof leidingwerk: wij adviseren u graag

  Spiegellassen van kunststof leidingwerk: wij adviseren u graag

  17-12-2018 Het spiegellassen van kunststof leidingwerk is veruit de meest gebruikte methode om verschillende kunststof onderdelen met elkaar te verbinden. Voor moeilijk te bereiken plekken zijn er andere mogelijkheden. Welke kunststof is het handigst voor uw toepassing? En op welke manier kan dit het beste worden gelast? Wij adviseren u graag. Meer informatie »

 • Vacature Commercieel medewerker binnendienst

  Vacature Commercieel medewerker binnendienst

  04-12-2018 Ben jij op zoek naar een nieuwe commerciële uitdaging? Waarin geen dag hetzelfde is en je veel afwisselende werkzaamheden hebt? Niet verder zoeken, want je hebt precies de juiste vacature gevonden. Meer informatie »

 • Ridderflex Offshore Wind Innovator 2018!

  Ridderflex Offshore Wind Innovator 2018!

  03-12-2018 Donderdag 29 november werd de winnaar van de Offshore Wind Innovation Challenge bekend gemaakt: Ridderflex. (En hier zijn we ontzettend trots op!). Onze uitdaging was de ‘perfecte fender’ te ontwikkelen voor SeaZip Offshore Service. En dat is, getuige onze winst, gelukt. Meer informatie »

 • Ball valve seat assy: summum van custom-made

  Ball valve seat assy: summum van custom-made

  25-10-2018 Het absolute summum van een custom-made product is toch wel onze ball valve seat assembly. Deze seat assy stellen wij samen uit meerdere onderdelen van verschillende materialen. Vaak worden metalen gecombineerd met grafiet (hard of zacht) en kunststoffen. Meer informatie »

 • Duurzaam kantoor voor Triodos mét Ridderflex kunststof onderdelen

  Duurzaam kantoor voor Triodos mét Ridderflex kunststof onderdelen

  09-10-2018 Een bijzonder project dat compleet in het teken staat van duurzaam bouwen. Het gebouw is remontabel: na verloop van tijd kan het worden afgebroken en ergens anders worden opgebouwd. Meer informatie »

 • Maatwerk beschermkappen in Amsterdamse bruggen

  Maatwerk beschermkappen in Amsterdamse bruggen

  29-08-2018 Bent u op zoek naar een maatwerk beschermkap, dan bent u bij Ridderflex aan het juiste adres. Recent hebben wij aan Hollandia Services B.V. afschermkappen geleverd voor diverse machinekamers van bruggen in Amsterdam. Meer informatie »

 • Kunststof verspanen capaciteit uitgebreid met BT1500

  Kunststof verspanen capaciteit uitgebreid met BT1500

  17-07-2018 Goed nieuws: onze capaciteit voor kunststof verspanen is uitgebreid met een gloednieuwe freesbank! De Style BT 1500 vult ons machinepark mooi aan. Meer informatie »

 • Ridderflex werkt mee aan The Ocean Cleanup

  Ridderflex werkt mee aan The Ocean Cleanup

  03-07-2018 Vol trots mogen we bekendmaken dat we meewerken aan The Ocean Cleanup. Ridderflex - onder andere sterk in het produceren van kunststof (‘plastic’) producten - gaat helpen de plastic soep in de oceanen op te ruimen. Meer informatie »

 • Vacature Medewerker projecten (o.a. marketing) 32-40 uur

  Vacature Medewerker projecten (o.a. marketing) 32-40 uur

  05-06-2018 Jouw functie als medewerker projecten is niet in een hokje te plaatsen. Je ondersteunt én werkt samen met onze projectmanagers bij projecten op gebied van marketing, facilitaire zaken en ICT. Meer informatie »

logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71