Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Nieuws

 • PU bekleding grote rollen tot 3000 mm lengte

  PU bekleding grote rollen tot 3000 mm lengte

  13-09-2019 Voor PU bekleding van grote rollen tot 3000 mm lengte kunt u sinds kort ook bij ons terecht. Wij kunnen rollen en assen tot deze lengte met polyurethaan bekleden en ook nabewerken. Daarmee kunnen wij eindelijk voldoen aan de toenemende vraag voor het bekleden van grote aandrijfrollen, rollen voor de papierindustrie en grote walsrollen. Meer informatie »

 • Vacature: commercieel administratief medewerker

  Vacature: commercieel administratief medewerker

  30-07-2019 Ben jij op zoek naar een uitdagende, commerciële baan? Wil jij een job waarin geen dag hetzelfde is en je veel afwisseling hebt? Wil je jezelf graag verder ontwikkelen als commercieel administratief medewerker? Ook al kom je net van school, twijfel niet: solliciteer bij ons, want Ridderflex biedt precies wat je zoekt! Meer informatie »

 • Vacature CNC kunststof draaier

  Vacature CNC kunststof draaier

  25-07-2019 Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een CNC kunststof draaier. Als draaier bij Ridderflex werk je in onze kunststof draaierij. We hebben een uitgebreid machinepark met zowel CNC- als conventionele draai- en freesbanken en automaten. Meer informatie »

 • TU Delft Solar Boat Team: wereldkampioen in Offshore Solar Boat racen!

  TU Delft Solar Boat Team: wereldkampioen in Offshore Solar Boat racen!

  08-07-2019 TU Delft Solar Boat Team heeft een prestatie van wereldformaat neergezet: Zij zijn wereldkampioen zonneboat racen op open zee geworden in de Monaco Solar & Energy Boat Challenge 2019. Wij zijn ontzettend trots om dit jaar wederom gouden partner van het team te mogen zijn. Meer informatie »

 • Vacature: junior sales medewerker (binnendienst)

  Vacature: junior sales medewerker (binnendienst)

  25-06-2019 Ben jij op zoek naar een uitdagende, commerciële baan? Wil jij een job waarin geen dag hetzelfde is en je veel afwisseling hebt? Wil je jezelf graag verder ontwikkelen als sales medewerker? Ook al kom je net van school, twijfel niet: solliciteer bij ons, want Ridderflex biedt precies wat je zoekt! Meer informatie »

 • Vacature Commercieel medewerker binnendienst

  Vacature Commercieel medewerker binnendienst

  18-06-2019 Ben jij op zoek naar een nieuwe commerciële uitdaging? Waarin geen dag hetzelfde is en je veel afwisselende werkzaamheden hebt? Niet verder zoeken, want je hebt precies de juiste vacature gevonden. Meer informatie »

 • Ridderflex exposeert op Oil & Gas Asia (OGA) 2019 in Kuala Lumpur

  Ridderflex exposeert op Oil & Gas Asia (OGA) 2019 in Kuala Lumpur

  18-06-2019 Van 18 tot 20 juni exposeert Ridderflex op de OGA 2019 beurs in Kuala Lumpur, Maleisië. Dit is de 17e Aziatische tentoonstelling voor olie, gas en petrochemische engineering. OGA is de nummer één olie- en gasbeurs in dit werelddeel en speelt een cruciale rol als katalysator voor de regionale olie- en gasgemeenschap. Meer informatie »

 • RAAH International erkend distributeur voor Ridderflex in Azië, Canada en de VS

  RAAH International erkend distributeur voor Ridderflex in Azië, Canada en de VS

  14-06-2019 Met trots kunnen we vertellen dat RAAH International, gevestigd in Singapore, nu een erkende distributeur is voor Ridderflex op de markt in Azië, Canada en de Verenigde Staten. RAAH richt zich voornamelijk op onze op maat gemaakte polyurethaanproducten voor de offshore (renewable) industrie. Meer informatie »

 • Ridderflex onderdelen in Vester Voldgade brug in Kopenhagen

  Ridderflex onderdelen in Vester Voldgade brug in Kopenhagen

  07-06-2019 In opdracht van Hollandia Infra B.V. hebben wij voor een bijzondere brug, in het centrum van Kopenhagen, UHMPE producten gefreesd. Geen rechttoe rechtaan producten, maar speciale custom-made producten met zowel een horizontale als verticale radius. Wederom een uitdagend project! Meer informatie »

 • Vacature: Assistent chef kunststof draaierij

  Vacature: Assistent chef kunststof draaierij

  04-06-2019 Ben jij een ervaren draaier of frezer die meer wil? Of ben jij een leidinggevende met ervaring in draaien of frezen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Denk jij in oplossingen en niet in problemen? Niet verder zoeken, want je hebt precies de juiste vacature gevonden. Meer informatie »

 • Grotere capaciteit CNC draaien kunststof door Style 660

  Grotere capaciteit CNC draaien kunststof door Style 660

  24-05-2019 Altijd weer bijzonder om te melden: onze capaciteit voor het CNC draaien van kunststof en metalen onderdelen is uitgebreid. We hebben ons machinepark aangevuld met een Style 660 draaibank voor grotere diameters. Meer informatie »

 • REXUS raket gaat de ruimte in met antenne van Ridderflex!

  REXUS raket gaat de ruimte in met antenne van Ridderflex!

  04-03-2019 Op 11 maart zal de REXUS raket, een raket gemaakt en ontworpen door studenten, vanuit Zweden worden gelanceerd. De raket zal ongeveer vijftien minuten in de lucht zijn en een hoogte bereiken van ongeveer honderd kilometer. De antennes ervan zijn deels gemaakt door Ridderflex! Meer informatie »

logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71