Terug naar nieuws
Corona: hoe gaat Ridderflex om met de situatie?

Corona: hoe gaat Ridderflex om met de situatie?

Ondanks de uitbraak van het nieuwe coronavirus, gaat de dienstverlening van Ridderflex ook nu door. Om onze medewerkers en omgeving te beschermen conformeert Ridderflex zich aan alle voorgeschreven protocollen.

Hierdoor kunt u ook in deze moeilijke tijd rekenen op onze dienstverlening, productie en levering van onderdelen, die een belangrijke rol spelen voor o.a. de machine- en apparatenbouw.

Onderdelen voor vitale sectoren

Wij spelen een belangrijke rol in het leveren van onderdelen aan branches als de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische industrie, land- en tuinbouw, gas- en waterleidingbedrijven, (petro)chemische industrie, transport en olie- en gasindustrie. Wij realiseren ons dat onze producten en onderdelen noodzakelijk zijn voor onze afnemers en zullen ons dan ook tot het uiterste inspannen om onze dienstverlening, productie én levering op het vereiste niveau te houden.

Genomen maatregelen i.v.m. Covid-19

Ook Ridderflex conformeert zich aan de officiële richtlijnen en heeft maatregelen genomen om alle medewerkers te beschermen, de productie voort te kunnen zetten en door te kunnen gaan met het uitleveren van producten. Wij bezoeken momenteel geen klanten of leveranciers.

Hoewel onze kantoormedewerkers zoveel mogelijk vanuit huis werken, zijn we bereikbaar op ons gewone telefoonnummer 0180-463471.

Leveringen: met onze gebruikelijke transporteurs

Producten afhalen bij Ridderflex is momenteel niet wenselijk. Wij verzorgen onze leveringen met onze gebruikelijke transporteurs.