Erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf voor verspaners

Sta jij graag achter een draai- of freesbank? Dan zit je helemaal goed bij ons, want wij zijn door SBB gecertificeerd voor onderstaande richtingen:

  • Verspaner
  • All-round verspaner

Volg je een andere mbo opleiding?

Volg je een andere mbo opleiding, maar wil jij toch graag bij ons komen stage lopen? Stuur dan een e-mail naar jobs@ridderflex.nl en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor jouw opleiding kunnen we een certificering aanvragen.

Over SBB

De stichting SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) is de samenwerkingsorganisatie voor erkende leerbedrijven. SBB is verantwoordelijk voor de erkenning en begeleiding van leerbedrijven. Ook vervult zij de rol van informatie- en adviescentrum.
SBB heeft Ridderflex gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij aan mbo-leerlingen een leerwerktraject (Beroeps Opleidende Leerweg, BOL) mogen aanbieden. Daarnaast bieden wij onze eigen medewerkers de mogelijkheid de Beroeps Begeleidende leerweg (BBL) te volgen. Daarbij verzorgen we alle onderdelen van de beroepspraktijkvorming.

Erkend leerbedrijf

Wil jij bij ons komen stage lopen?

Stuur jouw cv, motivatie en stage- of afstudeeropdracht naar jobs@ridderflex.nl. Vergeet niet de informatie over jouw opleiding mee te sturen en te vermelden over welke periode het gaat.

+31 180 46 34 71

Let op! We leveren niet aan particulieren. Voor nieuwe klanten hanteren wij een minimum orderbedrag van € 500,00 ex. BTW en verzending.