Terug naar nieuws
Nieuws onder zon: onze website

Nieuws onder zon: onze website

Over het algemeen is er te weinig zon onder het nieuws. Maar nu hebben we een stralend nieuwtje: onze nieuwe website is een feit!

En niet een beetje. Wij doen niet aan half werk; we hebben een compleet nieuwe huisstijl laten ontwikkelen. Het resultaat is verrassend fris en vooral eenvoudig in gebruik. De ingrediënten: nieuwe kleuren, accenten en foto’s. En betere informatie. We geven hier een overzicht van de grootste veranderingen.

Eenvoudig navigatiemenu

Het menu is aantrekkelijk door zijn eenvoud. Navigeren door de website en zoeken in de productcatalogus is nu een peulenschil.

Nieuwe, frisse kleuren

Frisse petrol-groene en opvallende gele elementen maken de pagina’s heel wat smakelijker. Ze passen verrassend goed bij ons logo. Ons herkenbare Ridderflex-blauw is natuurlijk gebleven.

Betere informatie

Onze website geeft uitgebreide info over onze producten, bewerkingen en afnemers. Nieuwe kleuren, accenten, lettertypes en foto’s… onze website nu een lust voor het oog geworden. En de info wordt smakelijk opgediend.

Uitgelicht: altijd méér interessante info

Onderaan elke pagina hebben wij steeds andere pagina’s voor u uitgelicht. Dat kunnen nieuwsitems zijn of bewerkingen, branches of producten. Zo ziet u in één oogopslag of er nog meer interessante pagina’s zijn.

Kijkt u welke pagina’s wij dit keer voor u hebben uitgelicht?