Terug naar nieuws
PU bekleding grote rollen tot 3000 mm lengte

PU bekleding grote rollen tot 3000 mm lengte

Voor PU bekleding van grote rollen tot 3000 mm lengte kunt u sinds kort ook bij ons terecht. Wij kunnen rollen en assen tot deze lengte met polyurethaan bekleden en ook nabewerken.

Daarmee kunnen wij eindelijk voldoen aan de toenemende vraag voor het bekleden van grote aandrijfrollen, rollen voor de papierindustrie en grote walsrollen.

PU bekleding van rollen en walsen

Wij maken rollen en walsen slijtvaster met een polyurethaan bekleding. We bekleden deze door PU ‘aan te gieten’. Dit maakt een dikwandig eindresultaat mogelijk.

Ridderflex stelt de samenstelling van de polyurethaan bekleding af op de toepassing van de rol of wals. Een hoge slijtageweerstand of een goede snij- of scheurweerstand, of juist de interne warmteopbouw kan bepalend zijn bij de keuze. Wij adviseren u graag.

Style 660: Grote draaidiameter

Sinds kort hebben wij de Style 660 in ons machinepark. Deze CNC draaibank heeft een grote draaidiameter van 660 mm en meet wel 3000 mm tussen de centers. Dit betekent dat wij nu ook rollen met PU bekleding tot 650 mm diameter en 3 mtr lengte goed kunnen nabewerken. Met onze Style 660 kunnen we de gewenste maatvoering, contour of profilering realiseren.

CNC draaibank: Style 660

Wilt u meer informatie of wilt u een aanvraag doen voor het bekleden van grote rollen of walsen? Bel of mail.