Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

Mobiel menu

Nieuws

 • Dit is het nieuwe logo van Ridderflex

  Dit is het nieuwe logo van Ridderflex

  12-10-2017 25 jaar na de oprichting van Ridderflex zijn we groter en sterker dan ooit. En dat willen we graag aan de wereld vertellen. Met ons nieuwe logo zeggen wij: Dit is Ridderflex. Meer informatie »

 • Ridderflex in een nieuw jasje

  Ridderflex in een nieuw jasje

  06-10-2017 Met de mijlpaal van ons vijfentwintig jarig bestaan is het hoog tijd voor iets nieuws. We hebben Ridderflex in een nieuw jasje gestoken. En er één, herkenbaar, bedrijfspand van gemaakt. Meer informatie »

 • Custom-made elastomeer oplegblok voor Seaway Heavy Lifting

  Custom-made elastomeer oplegblok voor Seaway Heavy Lifting

  26-09-2017 'Kunnen jullie een elastomeer oplegblok maken dat voldoet aan onze strenge eisen?' Met deze vraag benaderde Seaway Heavy Lifting ons onlangs. Meer informatie »

 • De polyurethaan wielen van de Smultoren

  De polyurethaan wielen van de Smultoren

  19-09-2017 Ridderflex heeft in de loop der jaren al heel wat wielen met polyurethaan bekleed. Maar geen polyurethaan wiel is hetzelfde. Zo maakt dit wiel deel uit van één van de leukste nieuwe attracties van Rotterdam: de Smultoren. Meer informatie »

 • Heeft u nog wat te pennen?

  Heeft u nog wat te pennen?

  21-08-2017 Ridderflex bestaat 25 jaar! En wie jarig is, trakteert. Tijd voor alweer de volgende weggeefactie. En we geven niet één, maar liefst twee presentjes weg! Meer informatie »

 • Ridderflex aangesloten bij Achilles FPAL en JQS

  Ridderflex aangesloten bij Achilles FPAL en JQS

  08-08-2017 Ridderflex is sinds kort toegetreden tot de Achilles FPAL en JQS communicatieplatforms. Achilles is de koploper op het gebied van slimme oplossingen voor de leveranciersketen van onder andere de olie- en gasindustrie. Meer informatie »

 • Zon, zee… strandbal!

  Zon, zee… strandbal!

  10-07-2017 Het 25-jarig jubileumjaar van Ridderflex vliegt voorbij. Bij iedere levering deze week geven wij een strandbal weg. Met de enige echte Ridderflex strandbal maakt u de blits op het strand. Meer informatie »

 • In de kijker: Ons Verkoopteam

  In de kijker: Ons Verkoopteam

  26-06-2017 In het jaar van ons 25-jarig bestaan vestigen wij niet alleen de aandacht op onze producten, maar ook op onze mensen. Deze maand zetten wij graag ons verkoopteam in de kijker. Meer informatie »

 • Buoyancy en riser clamps Pioneering Spirit met Ridderflex bekleding

  Buoyancy en riser clamps Pioneering Spirit met Ridderflex bekleding

  19-06-2017 Onlangs heeft Ridderflex weer een mooie order afgerond in een kort tijdsbestek: wij hebben 64 buoyancy en riser clamps, bestemd voor de Pioneering Spirit (Allseas), bekleed met Neopreen rubber. Meer informatie »

 • Ridderflex riser pipe bekleding in zelfvoorzienend werkeiland NAM

  Ridderflex riser pipe bekleding in zelfvoorzienend werkeiland NAM

  30-05-2017 HSM Offshore B.V. werkt momenteel aan de fabricage van het NAM L13-F1 Monotower Wellhead Platform: een hypermodern zelfvoorzienend offshore platform. Ridderflex heeft de doorvoering van meerdere riser pipes bekleedt met neopreen rubber. Meer informatie »

 • Survival of the fittest: met onze Smarttool overleeft u alles

  Survival of the fittest: met onze Smarttool overleeft u alles

  18-05-2017 Hoewel het bij Ridderflex iedere dag feest is, is dit jaar het feest nog net iets groter. Wij bestaan 25 jaar en dit moet gevierd worden. Tijd voor alweer de vierde give-away! Meer informatie »

 • OTC (Houston, Texas): Ridderflex was there

  OTC (Houston, Texas): Ridderflex was there

  10-05-2017 Afgelopen week bezocht Nick van der Steen, onze business development manager, de Offshore Technology Conference in Houston (Texas). Meer informatie »

logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2015 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71