Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

PU bekleding grote rollen tot 3000 mm lengte

13-9-2019 | Voor PU bekleding van grote rollen tot 3000 mm lengte kunt u sinds kort ook bij ons terecht. Wij kunnen rollen en assen tot deze lengte met polyurethaan bekleden en ook nabewerken. Daarmee kunnen wij eindelijk voldoen aan de toenemende vraag voor het bekleden van grote aandrijfrollen, rollen voor de papierindustrie en grote walsrollen.

PU bekleding van rollen en walsen

Wij maken rollen en walsen slijtvaster met een polyurethaan bekleding. We bekleden deze door PU ‘aan te gieten’. Dit maakt een dikwandig eindresultaat mogelijk.

Ridderflex stelt de samenstelling van de polyurethaan bekleding af op de toepassing van de rol of wals. Een hoge slijtageweerstand of een goede snij- of scheurweerstand, of juist de interne warmteopbouw kan bepalend zijn bij de keuze. Wij adviseren u graag.

CNC turning

Style 660: Grote draaidiameter

Sinds kort hebben wij de Style 660 in ons machinepark. Deze CNC draaibank heeft een grote draaidiameter van 660 mm en meet wel 3000 mm tussen de centers. Dit betekent dat wij nu ook rollen met PU bekleding tot 650 mm diameter en 3 mtr lengte goed kunnen nabewerken. Met onze Style 660 kunnen we de gewenste maatvoering, contour of profilering realiseren.

Wilt u meer informatie of wilt u een aanvraag doen voor het bekleden van grote rollen of walsen? Bel +31 180 46 34 71 of mail ons.

Meer PU bekledingen

 • Stinger rollen: voor pijpondersteuning

  Stinger rollen: voor pijpondersteuning

  PU bekleding in verschillende diktes, hardheden en kleuren. Om beschadigingen aan pijpdelen te voorkomen.

  Product
 • Rollen met enorme afmetingen bekleed met PU

  Rollen met enorme afmetingen bekleed met PU

  03-12-2014 26 Stalen rollen, 14 bekleed met polyurethaan (PU) en 12 onbekleed: alles bij elkaar een bijzondere order, die wij deze week afleverden. De rollen hebben een lengte van meer dan één meter, een buitendiameter van ruim 400 mm en wegen maar liefst 200 kg per stuk.

  Nieuws
 • Bekleden van constructiedelen

  Bekleden van constructiedelen

  16-09-2015 Slijtvastere constructiedelen, staalplaten en pijpstukken? Wij maken het mogelijk. Ridderflex bekleedt met rubber of polyurethaan en past de bekleding op de toepassing aan.

  Nieuws
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71