Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Ridderflex onderdelen in Vester Voldgade brug in Kopenhagen

07-06-2019 | In het centrum van Kopenhagen, Denemarken, is recent een nieuwe fiets- en voetgangersbrug gebouwd over het kanaal bij Vester Voldgade. In opdracht van Hollandia Infra B.V. hebben wij voor deze bijzondere brug UHMPE producten gefreesd. Dit zijn beslist geen rechttoe rechtaan producten, maar speciale custom-made producten met zowel een horizontale als verticale radius. Wederom een uitdagend project!

De brug bij Vester Voldgade

De 160 meter lange fiets- en voetgangersbrug bij Vester Voldgade is een echte eyecatcher. Naast de bijzondere vormgeving is de manier van openen ook uniek. De brug gaat open en dicht door middel van twee draaiende delen, daardoor ontstaat er een vaarweg van ongeveer 35 meter breed tussen de brugdelen in.

Toepassing Ridderflex onderdelen in brug Vester Voldgade

Mobilis Danmark A/S was verantwoordelijk voor de onderbouw van de brug. Hollandia Infra B.V. was verantwoordelijk voor de bovenbouw, het bewegingswerk en de elektrische en mechanische installaties.

Ridderflex custom-made PE onderdelen

Met behulp van ons 3D CAD/CAM programma Fusion 360 maken wij de allermooiste freesdelen. Zo ook deze UHMPE onderdelen voor de brug in Kopenhagen. De onderdelen maken deel uit van de draaiende delen van de brug. Aan iedere kopse kant van de brug zijn twaalf delen gemonteerd. Ze verschillen allemaal in vorm en grootte, het langste onderdeel is maar liefst 1300 mm. Ieder deel heeft zowel een horizontale als verticale radius. Dat maakte deze opdracht een uitdagend en leuk project voor ons team.

Wilt u kunststof producten laten draaien of frezen? Ridderflex is dé specialist in kunststof verspanen. Neem contact op met onze verkoopafdeling.

Meer freeswerk op maat

 • Kunststof frezen (freeswerk)

  Kunststof frezen (freeswerk)

  Met onze freesbanken maken wij zeer complex vormgegeven producten met een gegarandeerd hoge graad van nauwkeurigheid.

  Bewerking
 • Digitaal snijden en frezen

  Digitaal snijden en frezen

  Een van de meest geavanceerde machines bij Ridderflex is de digitale snij- en freesmachine. Wij kunnen met deze snijplotter alle vormen snijden en frezen.

  Bewerking
 • UHMPE

  UHMPE

  Standaard in de kleuren groen, wit en zwart. Halffabricaten en custom-made producten zoals (slijt)plaat, staf, buis, transportrol, stootblok en bekleding.

  Product
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71