Terug naar nieuws
Ridderflex denkt mee met wind & water works

Ridderflex denkt mee met wind & water works

Op de valreep van 2017 is de internationale campagne Wind & Water Works gelanceerd. Deze campagne heeft als doel Nederland op de kaart te zetten als dé expert in windenergie op zee. Want de Nederlandse aanpak van Wind & Water ‘Works’.

Ridderflex sloot zich aan bij Wind & Water Works en denkt mee over hoe wij de succesvolle Nederlandse aanpak en expertise rondom windenergie op zee naar andere landen kunnen brengen.

Masterclass windenergie op zee

De campagne Wind & Water Works werd gelanceerd tijdens de Masterclass Windenergie op Zee. Tien gastlanden kwamen naar Nederland om zich te laten inspireren door de Nederlandse aanpak van windenergie op zee. De interesse in de spectaculaire prijsdaling van de Nederlandse windenergie was groot. De voorspelling is, dat er de komende jaren veel extra werkgelegenheid zal ontstaan binnen deze sector. Met een groeiende vraag naar mensen en technieken om deze ambities waar te maken.

Wind & water works

De campagne Wind & Water Works is ontwikkeld door communicatiebureau GH+O, op verzoek van de brancheorganisaties NWEA, HHWE en IRO, TKI- Wind op Zee, TenneT, NMT, de bedrijven Siemens, Van Oord, Boskalis en SIF én de ministeries van Economische Zaken, Buitenlandse Zaken en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Ridderflex heeft zich aangesloten bij deze mooie campagne. Want wij willen de wereld graag laten zien hoe wij Nederlanders van windenergie op zee een succes maken.

Ridderflex producten voor windenergie op zee

Afdichtingen
Bend restrictors
Centralisers
Cradle lining
Cross-overs
Dampening pads
Fenders
Grout seals
Hang-offs en pluggen
Pile gripper lining
Profielen

Ridderflex leverde onder andere producten aan: