Terug naar nieuws
RAAH International erkend distributeur voor Ridderflex in Azië, Canada en de VS

RAAH International erkend distributeur voor Ridderflex in Azië, Canada en de VS

Met trots kunnen we vertellen dat RAAH International, gevestigd in Singapore, nu een erkend distributeur is voor Ridderflex op de markt in Azië, Canada en de Verenigde Staten. RAAH richt zich voornamelijk op onze op maat gemaakte polyurethaanproducten voor de offshore (renewable) industrie.

Over RAAH internationaal

Raah International heeft haar hoofdkantoor in Singapore, met subkantoren in de VS, India en Indonesië. RAAH heeft meer dan veertig jaar ervaring en biedt supply chain-oplossingen aan klanten in diverse industrieën. RAAH zorgt op de meest kosteneffectieve manier voor hoogwaardige dienstverlening aan alle klanten in de regio en verzekert volledige tevredenheid.

De samenwerking tussen RAAH en Ridderflex

De kracht van Ridderflex is om op maat gemaakte oplossingen te leveren. Wij streven ernaar om altijd de beste oplossing voor onze klanten te vinden. Dit is de perfecte combinatie met RAAH’s doel om kwaliteit en tevredenheid voor al hun klanten te garanderen.

In april gingen de polyurethaanspecialisten van Ridderflex naar het RAAH-hoofdkantoor in Singapore voor kennisuitwisseling van dit speciale materiaal. Polyurethaan is een uniek materiaal: we kunnen de materiaaleigenschappen aanpassen aan de toepassing van het product. Er zijn geen andere materialen in ons assortiment zo flexibel en veelzijdig. De ervaring leert ons dat PU producten de oplossing kunnen zijn voor tal van technische problemen.

Producten voor Azië, Canada en de VS

RAAH is nu de erkend distributeur voor Ridderflex op de markt in Azië, Canada en de Verenigde Staten. Ze zullen zich vooral richten op onze op maat gemaakte polyurethaanproducten voor de offshore (renewable) industrie, zoals: 


OGA beurs Kuala Lumpur

Van 18 tot 20 juni 2019 zullen Ridderflex en RAAH International exposeren op de OGA tentoonstelling in Kuala Lumpur, Maleisië. Dit is de nummer 1 expositie Oil, Gas & Petrochemical Engineering in de regio. Volgende week publiceren we een nieuwsartikel over deze beurs en onze deelname.

Hou de website in de gaten!