Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
  • Nederlands
  • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

ROLLEN MET ENORME AFMETINGEN BEKLEED MET PU

03-12-2014 | 26 Stalen rollen, 14 bekleed met polyurethaan (PU) en 12 onbekleed: alles bij elkaar een bijzondere order, die wij deze week afleverden. De rollen hebben een lengte van meer dan één meter, een buitendiameter van ruim 400 mm en wegen maar liefst 200 kg per stuk. Ze worden gebruikt om kabels en pijpleidingsystemen onder zeewater te leggen.

De toepassing onder zeewater vereiste een speciale behandeling van het staal. We hebben alle stalen rollen voorzien van een epoxylaag. Deze beschermlaag maakt het staal zeewaterbestendig. Tevens is iedere rol voorzien van verchroomde bussen aan de as uiteinden. De beklede rollen beschikken over een 2,5 cm dikke polyurethaanlaag.

Naast deze compleet samengestelde rollen hebben wij ook kunststof bussen geproduceerd ten behoeve van de lagertoepassing van de rollen. Deze worden uiteindelijk over de verchroomde bussen aan de asuiteinden geplaatst.

Naast het bekleden van wielen, rollen en walsen kunnen wij ook het complete eindproduct volgens uw eigen specificaties leveren.

Interesse? Neem contact op met onze verkoopafdeling!

PU rollen bekleed
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71