Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Werken bij Ridderflex

Ridderflex is al meer dan 25 jaar specialist in de productie van rubber, kunststof en polyurethaan maatwerk producten. Een technisch probleem is een uitdaging voor ons team. Want wij geloven in mogelijkheden. Niet in onmogelijkheden.

Bij Ridderflex werken we met zo’n 60 gemotiveerde medewerkers dagelijks met veel plezier aan kwalitatief hoogwaardige producten. Wij zijn een middelgrote MKB-organisatie met korte communicatielijnen. Onze cultuur kenmerkt zich als dynamisch, flexibel, informeel en betrokken.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een omgeving met een prettige werksfeer, een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast heb je uitzicht op een vaste baan.

Wie zoeken wij?

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Waarin geen dag hetzelfde is en je veel afwisselende werkzaamheden hebt? Heb jij een flexibele instelling en een enthousiast doorzettingsvermogen? Heb jij daarnaast interesse in technische producten en wil je een baan waarin je jezelf kunt blijven ontwikkelen? Niet verder zoeken, want je hebt precies het juiste bedrijf gevonden!

Maak je geen zorgen als je kennis en ervaring uit de rubber- en kunststofindustrie mist. Wij bieden je graag een intern opleidingstraject aan.

Ben jij de collega die wij zoeken?

Stuur dan je cv en motivatie naar jobs@ridderflex.nl.

Meer over ons

 • Vacatures

  Vacatures

  Bekijk onze openstaande vacatures.

  Pagina
 • Over ons

  Over ons

  Ridderflex gelooft in mogelijkheden. Een technisch probleem is een uitdaging voor ons team: hoe kunnen wij u het beste helpen? Wij vinden de meest geschikte oplossing.

  Pagina
 • Geschiedenis

  Geschiedenis

  Ridderflex is in 1992 te Ridderkerk opgericht als een klein, nationaal handelsbedrijf in rubber. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande producent van rubber, kunststof en polyurethaan maatwerk producten.

  Pagina
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71