Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

Mobiel menu

Werken bij Ridderflex

Ridderflex & Plastics is een technisch productie- en handelsbedrijf dat al meer dan twintig jaar een vooraanstaande rol speelt in de rubber- en kunststofindustrie. Wij zijn een middelgrote MKB-organisatie met korte communicatielijnen. Onze cultuur kenmerkt zich als dynamisch, flexibel, informeel en betrokken.

Bij Ridderflex werken ruim veertig gemotiveerde medewerkers dagelijks met veel plezier aan kwalitatief hoogwaardige producten. Wij adviseren klanten, zoeken de meest geschikte oplossing en realiseren het gewenste product. Waar anderen stoppen, gaan wij verder.

Wat bieden wij?

Ridderflex biedt een prettige werksfeer, een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Bovendien bieden wij in deze economisch moeilijke tijden een stabiele werkomgeving.

Wie zoeken wij?

Om ons team te versterken zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze mensen die hun kennis en kwaliteiten voor ons willen inzetten. Kun jij snel schakelen, houd je van hard werken en voel je je betrokken? Dan ben jij degene die wij zoeken! En maak je geen zorgen als je kennis en ervaring uit de rubber- en kunststofindustrie mist. Wij bieden je graag een intern opleidingstraject aan.

Ben jij de collega die wij zoeken?

Stuur dan je cv en motivatie naar jobs@ridderflex.nl

Meer over ons

 • Vacatures

  Vacatures

  Op dit moment hebben wij geen openstaande vacature.

  Pagina
 • Over ons

  Over ons

  Ridderflex gelooft in mogelijkheden. Een technisch probleem is een uitdaging voor ons team: hoe kunnen wij u het beste helpen? Wij vinden de meest geschikte oplossing.

  Pagina
 • Geschiedenis

  Geschiedenis

  Ridderflex is in 1992 opgericht als een klein handelsbedrijf in rubber. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande producent en fabrikant in de internationale rubber- en kunststofindustrie.

  Pagina
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2015 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71