Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Ridderflex: Flexibel en vakbekwaam

Ridderflex gelooft in mogelijkheden. Een technisch probleem is een uitdaging voor ons team: hoe kunnen wij u het beste helpen? Wij vinden de meest geschikte oplossing. Daarbij zetten we al onze kennis en ervaring in op het gebied van materialen, bewerkingen en toepassingen. Wij beperken ons niet tot standaardmaterialen en -producten. Ridderflex gaat verder waar de ander stopt.

Wij adviseren u over het toepassen van de beste oplossingen en stemmen uw producten op elkaar af. Bovendien produceren we snel en binnen de afgesproken levertijden.

Ridderflex staat voor maatwerk producten

Ridderflex blinkt uit in het produceren van maatwerk producten. Wij ontwikkelen en produceren essentiële onderdelen voor elke industrie in elke gewenste kunststof, rubber of polyurethaan. Compleet custom-made. Eenvoudig aan de hand van een tekening of model.

Ridderflex: trendsetter

Onze afdeling Research & Development is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten. We volgen de ontwikkelingen in rubber- en kunststofkwaliteiten op de voet. Ook verbeteren we onze eigen PTFE’s en polyurethaansystemen continu. Op deze manier brengen wij onze producten naar een nog hoger niveau en kunnen wij ze optimaal toepassen op uw situatie.

Persoonlijke benadering

Bestelt u regelmatig bij Ridderflex? Dan krijgt u een vaste contactpersoon bij ons toegewezen. Op deze manier kunnen wij uw vragen adequaat beantwoorden, offertes nauwkeurig verwerken en opdrachten nog sneller uitvoeren. Ridderflex: small enough to be flexible, big enough to solve your problem.

Meer Over ons

 • Ridderflex laboratorium

  Ridderflex laboratorium

  In ons laboratorium kunnen kunststoffen en elastomeren worden getest op mechanische en fysische eigenschappen. Op de door ons geperste fluorkunststoffen kunnen wij bovendien een 3.1 certificaat uitgeven.

  Lees verder »

 • Visie

  Visie

  Ridderflex gelooft in mogelijkheden…

  Lees verder »

 • Research & Development

  Research & Development

  Onze afdeling R&D is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten.

  Lees verder »

 • Geschiedenis

  Geschiedenis

  Ridderflex is in 1992 te Ridderkerk opgericht als een klein, nationaal handelsbedrijf in rubber. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande producent van rubber, kunststof en polyurethaan maatwerk producten.

  Lees verder »

 • Werken bij Ridderflex

  Werken bij Ridderflex

  Om ons team te versterken zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze mensen die hun kennis en kwaliteiten voor ons willen inzetten. Heb jij de FLEX-factor?

  Lees verder »

 • Erkend leerbedrijf

  Erkend leerbedrijf

  Ridderflex is door SBB gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Op verschillende afdelingen bieden wij stage- en afstudeermogelijkheden aan op mbo niveau.

  Lees verder »

 • Nieuws

  Nieuws

  Bent u benieuwd naar onze laatste klantprojecten of nieuwste producten? Of wilt u meer weten over wat er bij ons achter de schermen gebeurd? Lees hier laatste nieuws!

  Lees verder »

logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71