Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

Mobiel menu

Ridderflex, een ISO gecertificeerd bedrijf

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2015 opnieuw bevestigd. Het ISO-certificaat volgens de kwaliteitsmanagementsysteemnorm ISO 9001:2008 is wederom drie jaar geldig. Ons kwaliteitssysteem werd goedgekeurd door certificeringsbureau Lloyds Register.

Het ISO-certificaat bewijst dat Ridderflex voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dit is van toepassing op:

 • het produceren en leveren van halffabricaten en eindproducten uit elastomeren en kunststoffen;
 • het leveren van industriële technische onderdelen, hulpmiddelen, verbruiksgoederen en maatwerkproducten.

Klanttevredenheid en continu verbeteren

Het ISO kwaliteitsmanagementsysteem heeft als speerpunten klanttevredenheid en continu verbeteren. Dit zijn zaken die bij Ridderflex zeer hoog in het vaandel staan.

Klanttevredenheid en continu verbeteren

 • Over ons

  Over ons

  Ridderflex gelooft in mogelijkheden. Een technisch probleem is een uitdaging voor ons team: hoe kunnen wij u het beste helpen? Wij vinden de meest geschikte oplossing.

  Pagina
 • Research & Development

  Research & Development

  Onze afdeling R&D is voortdurend bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten en het verbeteren van bestaande producten.

  Pagina
 • Producten

  Producten

  Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige technische producten. Naast fabrikant van halffabricaten zijn we ook producent van eindproducten op maat.

  Pagina
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2015 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71