Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Stansen

Met de stansmachines van Ridderflex kunnen we producten als pakkingen, ringen en afdichtingen op de juiste maat stansen. De stansvormen die hiervoor nodig zijn, maken we in eigen beheer. Daardoor kunnen we kleine en grote productseries produceren in een relatief korte tijd.

Wij stansen vrijwel alle soorten rubber, versterkt rubber (met inlages) en zelfklevend rubber. Maar ook dun kunststof plaatmateriaal kunnen we verwerken met de stanstechniek.

Digitaal snijden en frezen

Voor kleinere aantallen gebruiken we onze digitale snij- en freesmachine. Deze digitale snijplotter leest digitale bestanden in. Bekijk de mogelijkheden van digitaal snijden en frezen.

Waterstraalsnijden

Voor een nog hogere nauwkeurigheid van de afmetingen van uw product uit een rubber plaat, schuimrubber plaat of kunststof plaatmaterialen kunt u waterstraalsnijden overwegen. Bekijk de mogelijkheden van waterstraalsnijden.

Stansen

Gerelateerd aan stansen

 • Rubber

  Rubber

  Onze rubber maatwerk producten en halffabricaten. Wij ontwikkelen en produceren essentiële onderdelen voor elke industrie. Altijd plaat, profiel en snoer op voorraad.

  Categorie
 • Digitaal snijden en frezen

  Digitaal snijden en frezen

  Een van de meest geavanceerde machines bij Ridderflex is de digitale snij- en freesmachine. Wij kunnen met deze snijplotter alle vormen snijden en frezen.

  Bewerking
 • Waterstraalsnijden

  Waterstraalsnijden

  Voor nauwkeurige afmetingen van uw product uit rubber plaat, schuimrubber plaat en kunststof plaatmateriaal is waterstraalsnijden de ideale techniek.

  Bewerking
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71