Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Rubber vormwerk

Bij Ridderflex kunnen we rubber in vrijwel elke gewenste vorm voor u persen. Dat geldt voor vele rubberkwaliteiten en hardheden. En dat maakt de mogelijkheden in rubber vormwerk enorm.

Wij adviseren u graag bij uw keuze van de rubberkwaliteit, vorm en technische uitvoerbaarheid van het product. Een verkeerde keuze kan financieel nadelig zijn. Bovendien beïnvloedt een verkeerde keuze de werking en de kwaliteit van het rubberen vormproduct.

Rubber vormwerk

Wij leveren rubber vormwerk in kleine en grote productseries. Indien gewenst en mogelijk, leveren wij u vooraf een prototype van het (nieuwe) rubberen vormproduct, zodat het eerst kan worden getest in de praktijk. Ons rubber vormwerk bestaat onder andere uit rubber ringen, rubberen dopjes, rollen, bussen, o-ringen, fenders, manchetten en vouwbalgen.

Rubber-metaal vormwerk

Indien gewenst en mogelijk, maken wij vooraf eerst een prototype van het (nieuwe) vormproduct. Bij rubber-metaal vormwerk dient het metaal als versterking, ondersteuning, bevestiging of aanvulling van het rubberen vormproduct. U kunt bij Ridderflex terecht voor rubber-metaal producten, zoals rubber bussen met metalen assen, anti-vibration mountings, veerbussen, fenders, trillingdempers, silent blocs, glijbussen, bronzen glijlagers en lagerbussen.

Rubber vormwerk

Gerelateerd aan rubber vormwerk

 • Rubber manchet / hoes

  Rubber manchet / hoes

  Maatwerk manchetten / hoezen in vele kwaliteiten rubber. Onder andere rechte manchet en conische (verloop) manchet.

  Product
 • Rubber fender

  Rubber fender

  Standaard fenders zoals; D fender, delta fender, blokfender, cilindrische fender, wing fender, M fender etc. Ook maatwerk fenders.

  Product
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71