Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Extruderen

Ridderflex kan voor u rubberprofielen en polyurethaan profielen, maar ook holle rubberprofielen en polyurethaan profielen in verschillende hardheden extruderen. Extrusie is mogelijk met ongevulkaniseerde rubber, het thermoplastische rubber TPE en het thermoplastische polyurethaan TPU. Deze laatste is voor kleinere hoeveelheden.

Ridderflex levert rubberprofielen in vele verschillende typen, materialen, hardheden en afmetingen. Daarnaast kunnen we elk rubberprofiel volgens uw specificaties en in de gewenste materiaalsoort op maat maken. Dat kan eenvoudig aan de hand van een tekening of model. Daarover adviseren wij u graag. Meer weten? Kijk dan bij onze rubberprofielen.

Extruderen - Extrusie profielen

Gerelateerd aan extruderen

 • Kleine hoeveelheden extruderen

  Kleine hoeveelheden extruderen

  02-09-2015 Extruderen in kleine hoeveelheden? Wij kunnen het. Het thermoplastische rubber TPE en het thermoplastische polyurethaan TPU zijn hier uitermate geschikt voor.

  Nieuws
 • Rubber profielen

  Rubber profielen

  Een keur aan hoogwaardige profielen in verschillende materialen, typen, hardheden en afmetingen. Custom-made. Ook kleine aantallen.

  Product
 • Rubber

  Rubber

  Onze rubber maatwerk producten en halffabricaten. Wij ontwikkelen en produceren essentiële onderdelen voor elke industrie. Altijd plaat, profiel en snoer op voorraad.

  Categorie
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71