Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Transportbescherming voor de windindustrie

Transportbescherming is essentieel bij het vervoeren van componenten van windmolens over land en zee. Monopiles, rotorbladen en turbines moeten zonder beschadigingen aankomen op hun bestemming. Ridderflex levert diverse polyurethaan, rubber en kunststof producten ter bescherming tijdens het transport.   

Speciaal voor de windindustrie

Ridderflex levert onder andere polyurethaan, rubber en kunststof(schuim) onderdelen aan constructie- en installatiebedrijven van windturbines en componenten daarvan. Onze producten zijn onmisbaar bij het transport en bij de installatie van windmolens. U kunt bij ons terecht voor onder andere celrubber stroken, strips en blokken of PE en PVC schuim beschermdelen. Maar ook voor het bekleden van bijvoorbeeld een transport cradle met polyurethaan bent u bij ons aan het juiste adres.

Transportbescherming op maat

Ridderflex produceert bescherming voor transport op maat. In zowel kleine als grote productseries. Wij werken volgens uw tekening of model. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.Bel +31 (0) 180 46 34 71 of mail naar sales@ridderflex.nl

Transportbescherming voor de windindustrie

 • Polyurethaan bekleding voor transport cradles

  Polyurethaan bekleding voor transport cradles

  Bekleding en steunblokken voor transport cradles. Verkleint de kans op beschadigingen tijdens transport en stabiliseert de te vervoeren last.

  Product
 • Celrubber producten

  Celrubber producten

  Maatwerk producten zoals plaat, strook, pakking en ring. Zowel in EPDM, Neopreen® en NBR celrubber. Ook zelfklevend.

  Categorie
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71