Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Profielen voor de windindustrie

Bent u op zoek naar hoogwaardige profielen voor de windindustrie? Ridderflex levert een uitgebreid assortiment profielen en fenders in verschillende materialen, typen, hardheden en afmetingen. In standaardmaten of custom-made. 

Speciaal voor de windindustrie 

Ridderflex levert verschillende profielen en fenders voor gebruik in de windindustrie. Deze producten vinden hun toepassing in en rondom windmolens. Denk hierbij onder andere aan:

 • Kant- en klemprofielen om scherpe randen af te werken in windmolens. Dit voorkomt schade aan leidingen en kabels en zorgt voor een veiligere werkomgeving voor onderhoudsmonteurs.
 • Deur- en luikenprofielen om deuren en luiken af te dichten.
 • Fenders ter bescherming van schepen en turbines bij zowel installatie als onderhoud.

Bekijk onze profielen voor de windindustrie in de catalogus hieronder.

Extrusie profielen

Extrusie van fenders en profielen is mogelijk met ongevulkaniseerde rubber en het thermoplastische rubber TPE. Ridderflex kan voor u zowel massieve als holle rubber profielen in verschillende hardheden extruderen. Met TPE (thermoplastisch rubber, zoals SEBS) kunnen wij kleinere hoeveelheden producten voor u extruderen. Net als onze geëxtrudeerde producten van ongevulkaniseerde rubber, kunnen wij dit in vele verschillende typen, hardheden en afmetingen.

Profiel en fender op maat

Wij kunnen elk rubber profiel en elke fender in de gewenste materiaalsoort op maat maken. Dit kan eenvoudig aan de hand van een tekening of model, in zowel kleine als grote productseries. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neemcontactop met onze verkoopafdeling!

Onze profielen voor de windindustrie

 • Klemprofiel en kantprofiel voor de windindustrie

  Klemprofiel en kantprofiel voor de windindustrie

  Kant- en klemprofielen in verschillende typen. In standaardmaten en alleen op rol verkrijgbaar.

  Product
 • Rubber fender

  Rubber fender

  Standaard fenders zoals; D fender, delta fender, blokfender, cilindrische fender, wing fender, M fender etc. Ook maatwerk fenders.

  Product
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71