Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Polyurethaan en rubber opleggingen

Bent u op zoek naar rubber opleggingen voor zware toepassingen? U bent bij Ridderflex aan het juiste adres voor standaard rubber-staal oplegblokken. Voldoet het standaard assortiment niet aan uw eisen? Wij produceren ook oplegblokken in polyurethaan. En dit doen we custom-made.

Toepassing van onze opleggingen

Onze rubber en polyurethaan opleggingen worden onder andere gebruikt bij de bouw van windmolens, in de constructiebouw (bruggen, tunnels en hoogbouw), in de utiliteitsbouw en in de offshore. Maar ook bij de installatie van machines, onder kranen en andere heavy-duty toepassingen.

Standaardassortiment rubber opleggingen

Onze rubber oplegblokken zijn geproduceerd uit een hoogwaardig natuurrubber en verzinkte metaaldelen. We leveren ze in standaardmaten. In zowel kleine als grote productseries.

Custom-made opleggingen in polyurethaan

Onze polyurethaan opleggingen zijn een uitstekend alternatief voor alle rubber-staal varianten op de markt. Door verschillende hardheden te combineren in één oplegblok wordt het gebruik van staalinlagen veelal overbodig. Terwijl een hogere belastbaarheid kan worden behaald. Ridderflex heeft de faciliteiten in huis om onder andere de indrukbaarheid, de belastbaarheid, afschuifkracht en de glijdingsmodulus van het polyurethaan oplegblok te testen. Interesse? Informeer naar de mogelijkheden! Bel +31 (0) 180 46 34 71 of mail naar sales@ridderflex.nl.

Onze opleggingen

 • Polyurethaan opleggingen / oplegblok

  Polyurethaan opleggingen / oplegblok

  In diverse hardheden en kleuren. Het combineren van hardheden in één oplegging is mogelijk en zorgt voor de benodigde indrukking, drukverdeling en evt. glijding.

  Product
 • Rubber demper (rubber oplegblok)

  Rubber demper (rubber oplegblok)

  Dempt schokken en stoten en absorbeert trillingen. Standaardassortiment in hoogwaardig natuurrubber en verzinkte metaaldelen.

  Product
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71