Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Afdichtingen voor de windindustrie

Bent u op zoek naar hoogwaardige custom-made afdichtingen voor de windindustrie? U bent bij ons aan het juiste adres. Ridderflex & Plastics is al vijfentwintig jaar specialist in de productie vanafdichtingenop maat. Ons assortiment varieert van industrie standaarden tot compleet maatwerk.

Speciaal voor de windindustrie

Ridderflex levert verschillende afdichtingen voor gebruik in de windindustrie. Deze vinden hun toepassing onder andere in de gondel (machinekamer van de windturbine), bijvoorbeeld bij de generator of de tandwielkast. Denk hierbij aan rubber stroken, pakkingen en ringen van diverse kwaliteiten rubber (eventueel zelfklevend), pakkingramen, celrubber stroken en afdichtingen, mangatpakkingen en afdichtingen van PTFE afdichtingsband. Bekijk al onze afdichtingen voor de windindustrie in de catalogus hieronder!

Afdichtingen met een grote diameter

Heeft u een rubber of polyurethaan pakking met een grote diameter nodig? Dan bent u bij Ridderflex aan het juiste adres! Afdichtingen met een diameter van 20 of 30 meter zijn voor ons geen probleem. We bouwen enorme pakkingen op uit segmenten. Daarnaast behoren gevulkaniseerde of gegoten ringen ook tot de mogelijkheden. Deze pakkingen kunnen bijvoorbeeld worden toegepast tussen de fundering en de toren/mast van de windmolen. Of op de plek waar een afdichting wordt geplaatst tussen de gondel en de toren.

Afdichtingen op maat

Ridderflex produceert hoogwaardige custom-made afdichtingen. In zowel kleine als grote productseries. Wij werken volgens uw tekening of model. Heeft u een grote diameter nodig? Geen probleem – wij kunnen ook met segmenten werken. Bent u op zoek naar een complex product of heeft u een technisch probleem? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bel +31 (0) 180 46 34 71 of mail naar sales@ridderflex.nl

Pakking in segmenten

Onze afdichtingen voor de windindustrie

 • Celrubber producten

  Celrubber producten

  Maatwerk producten zoals plaat, strook, pakking en ring. Zowel in EPDM, Neopreen® en NBR celrubber. Ook zelfklevend.

  Categorie
 • Mangatpakking

  Mangatpakking

  In verschillende materialen zoals; diverse rubber kwaliteiten, Flangiflon (PTFE) en grafiet.

  Product
 • Rubber ring / rubber pakking

  Rubber ring / rubber pakking

  Rubber pakkingen en ringen in elke gewenste rubbersoort. Ook grote diameters.

  Product
 • PTFE band / Teflon ® band

  PTFE band / Teflon ® band

  Afdichtingsband van geëxpandeerde PTFE virgin. Verkrijgbaar op rol. Ook zelfklevend.

  Product
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71