Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

Mobiel menu

De voedings- en genotmiddelenindustrie

Ridderflex & Plastics levert producten aan de voedings- en genotmiddelenindustrie die voedingsmiddelen geschikt zijn (FDA). Deze producten vervaardigen wij uit materialen met ‘niet hechtende eigenschappen’ (non-sticking). Dit is een zeer belangrijke eigenschap voor deze sector.

Ridderflex levert voornamelijk aan bedrijven in de voedings- en genotmiddelenindustrie die onderdelen nodig hebben ter vervanging bij reparaties. Vaak zijn dit kunststof delen of rubber machineonderdelen. Bijvoorbeeld witte rubber stroken, slangen, manchetten of hoezen. Maar ook onderdelen, zoals zittingen, lagerbussen, stopbuspakkingen en back-up ringen.

PTFE onderdelen

Wij maken ook veel PTFE onderdelen voor de voedings- en genotmiddelenindustrie. Denk aan: schrapers, vulblokken, glijstrippen, ringen, aanslagblokjes en vouwbalgen.

Onderdelen volgens uw specificaties

U kunt bij Ridderflex producten en onderdelen voor de voedings- en genotmiddelenindustrie laten produceren volgens uw eigen specificaties. Dat kan eenvoudig aan de hand van een tekening of model en is mogelijk in zowel kleine als grote productseries. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met de juiste gereedschappen voor elke oplossing.

Voedings- en genotmiddelenindustrie

Gerelateerd aan de voedings- en genotmiddelenindustrie

 • Voedingsmiddelengeschikte producten (1935/2004 en 10/2011)

  Voedingsmiddelengeschikte producten (1935/2004 en 10/2011)

  07-05-2013 Materialen en voorwerpen die in contact komen met levensmiddelen, moeten aan bepaalde voorwaarden voldoen. In Europa is verordening (EG) 1935/2004 van kracht waarin algemene eisen worden gesteld aan voedselcontactmaterialen.

  Nieuws
 • Wit rubber

  Wit rubber

  Halffabricaten en custom-made producten uit SBR, NBR (Nitril), EPDM en CR (Neopreen®) rubber. Kleine en grote series.

  Categorie
 • PTFE virgin / PTFE Teflon ®

  PTFE virgin / PTFE Teflon ®

  Halffabricaten en custom-made producten zoals plaat, folie, staf, cilinder, o-ring, zitting, balg, manchet en enveloppe pakking.

  Product
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2015 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71