Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

De (petro)chemische industrie

Ridderflex & Plastics levert onderdelen en producten aan verschillende industrietakken. Aan de (petro)chemische industrie leveren wij met name afdichtingen en diverse soorten slangen.

Veel afdichtingen die wij aan de (petro)chemische industrie leveren, zijn pakkingen, PTFE enveloppen, metallieke afdichtingen, stopbuspakkingen en o-ringen.

Nieuwbouw en reparatie

De afdichtingen en slangen van Ridderflex zijn onder andere te vinden in pompen, leidingsystemen en brandblussystemen. In veel gevallen leveren wij onderdelen aan bedrijven die nieuwe machines of apparaten bouwen. Maar in deze economisch moeilijke tijden wordt de levensduur van machines steeds vaker verlengd en kiest men voor reparatie. Ridderflex levert dan vervangende onderdelen.

Onderdelen volgens uw specificaties

U kunt bij Ridderflex onderdelen en afdichtingen voor de chemische industrie laten produceren volgens uw eigen specificaties. Dat kan eenvoudig aan de hand van een tekening of model en is mogelijk in zowel kleine als grote productseries. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met de juiste gereedschappen voor elke oplossing.

Petrochemie

Gerelateerd aan de petrochemie

 • Flensafdichtingen

  Flensafdichtingen

  Custom-made flensafdichtingen uit hoge druk pakkingplaat (o.a. Ridderflex Universal ®), grafiet (spijker) en rubber. Ook PTFE afdichtingen, rubber steellined gaskets en flens-isolatiesets.

  Categorie
 • PTFE enveloppe pakking

  PTFE enveloppe pakking

  Verschillende typen volgens standaardmaten voor flenzen. Onze specialisten helpen graag bij de keuze voor het juiste inlagemateriaal.

  Product
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71