Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Kunststof ringen

Met 25 jaar ervaring is Ridderflex hét adres voor maatwerk kunststof ringen. Wij draaien en frezen essentiële onderdelen voor elke industrie. In zowel grote als kleine productseries en in elke gewenste kunststof. Wij hebben veel materialen direct beschikbaar. Ook hebben we een uitgebreid machinepark. Daarom produceren we snel en binnen de afgesproken levertijden.

Kunststof ringen: voor elke industrie

Ringen van kunststof zijn makkelijk toepasbaar en vaak kostenbesparend. Ook zijn ze in elke denkbare industrie toe te passen. Heeft u chemisch bestendige ringen nodig? Of onderdelen die mogen worden toegepast in de voedingsmiddelen industrie? Zoekt u ringen die ontzettend slijtvast zijn en / of veel druk kunnen verdragen? Bij ons zit u goed. Ridderflex  produceert de maatwerk kunststof ring die u nodig heeft en heeft voor elke toepassing de juiste kunststof in huis.

Kunststof ringen: in elke kwaliteit

Ridderflex is specialist in het draaien van kunststof ringen. Een kleine greep uit ons assortiment:

 

Wij produceren ringen in elke gewenste kunststof. We hebben veel kwaliteiten in voorraad, zoals polyethyleen (PE), polypropyleen (PP),  PVC, polyamiden (PA), POM (Delrin®), polyurethaan, etc. Bovendien zijn wij fabrikant van fluorkunststoffen. In onze perserij persen we zelf fluorkunststof halffabricaten van PTFE (incl. toevoegingen), TFM, FEP en PCTFE. Bekijk ons volledige kunststof assortiment voor de beschikbare materialen.

U kunt onze ringen van kunststof ook in de catalogus hieronder bekijken!

Ridderflex = maatwerk

Ridderflex ís maatwerk. Wij blinken uit in het produceren van kunststof maatwerk producten. Wij draaien en frezen essentiële onderdelen voor elke industrie. Wij leveren compleet maatwerk, maar werken – afhankelijk van het product – ook volgens industriestandaarden. U kunt bij ons ringen van kunststof laten maken volgens uw specificaties. Afhankelijk van uitvoering en afmeting, hanteren wij minimale seriegroottes.

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze verkoopafdeling!

Ridderflex' maatwerk kunststof ringen

 • Afstrijker (schraper)

  Afstrijker (schraper)

  Enkel- en dubbelwerkende afstrijkers in verschillende materialen en profielvormen.

  Product
 • Back up ring

  Back up ring

  Maatwerk back up ringen; eindloos massief of gedeelde ring. Standaard in PTFE of Nylon. Ook in PEEK voor kritischere toepassingen.

  Product
 • O-ring

  O-ring

  Custom-made en universele o-ringen, Viton® o-ringen, Kalrez® o-ringen, o-ring assortimentsdozen, quad ringen en o-ring snoer.

  Categorie
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71