Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

Mobiel menu

De machine- en apparatenbouw

Ridderflex & Plastics levert vrijwel heel haar productassortiment aan bedrijven in de machine- en apparatenbouw. Van slijtstroken tot kettinggeleiders en van montageblokken tot anti-vibratiesystemen.

Geen enkele industrie of afnemersmarkt is zo breed als die van de machine- en apparatenbouw. Ridderflex levert daarom in vrijwel alle denkbare sectoren van deze industrie.

Machineonderdelen

Machineonderdelen die wij veel leveren, zijn onder andere kettinggeleiders, slijtstroken, montageblokken, tandwielen, afdichtingen, pakkingen, slangen en anti-vibratiesystemen. Maar ook technische kunststof onderdelen of kunststof delen, zoals bussen, zittingen, spacers, lagerbussen, kraagbussen, assen, stroken en vouwbalgen.

Toepassingen

De machineonderdelen van Ridderflex worden gebruikt in onder andere de aandrijftechniek, compressoren, hijs- en hefwerktuigen, keukenapparatuur, koel- en koudetechniek, luchtzuiveringssystemen, liften, milieuapparatuur, ovens, pompen en transportsystemen.

Eerste montage en reparatie

In veel gevallen leveren we onderdelen aan bedrijven die machines of apparaten nieuw bouwen. Maar in deze economisch moeilijke tijden wordt de levensduur van machines steeds vaker verlengd en kiest men eerder voor reparatie dan voor nieuw bouwen. Ridderflex levert dan vervangende onderdelen.

Onderdelen volgens uw specificaties

Wij produceren machineonderdelen volgens uw specificaties aan de hand van een tekening of model. Dat kan in zowel kleine als grote productseries. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met de juiste gereedschappen voor elke oplossing.

Machine- en apparatenbouw

Gerelateerd aan de machine- en apparatenbouw

 • Rubber slangen en kunststof slangen

  Rubber slangen en kunststof slangen

  In vele uitvoeringen, lengten en diameters. Ons assortiment bevat slangen zoals betonslangen, benzineslangen, chemische slangen, olieslangen, waterslangen en zuig- / persslangen.

  Product
 • Universele o-ringen

  Universele o-ringen

  O-ringen uit vrijwel alle elastomeren in elke gewenste afmeting. Rubber o-ringen zoals Nitril (NBR), Viton (FKM), EPDM, Siliconen (VQM), Neopreen (CR) en Kalrez®. Maar ook PTFE en polyurethaan.

  Product
 • Flensafdichtingen

  Flensafdichtingen

  Custom-made flensafdichtingen uit vezel (hoge druk), grafiet en rubber. Ook PTFE afdichtingen, rubber steellined gaskets en flens-isolatiesets.

  Categorie
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2015 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71