Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

De land- en tuinbouw

Ridderflex & Plastics levert producten en onderdelen aan verschillende industrietakken. Aan de land- en tuinbouw leveren we voornamelijk slangen (plat oprolbare slangen), koppelingen, rubber afdichtstroken, transparante stroken en kunststof lagers ter vervanging van bronzen lagers.

Vaak levert Ridderflex producten en onderdelen aan bedrijven die landbouwmachines of kassen bouwen. Maar in deze economisch moeilijke tijden wordt de levensduur van machines steeds vaker verlengd en kiest men voor reparatie. Ridderflex levert dan vervangende onderdelen.

Onderdelen volgens uw specificaties

U kunt bij Ridderflex producten en onderdelen voor de land- en tuinbouw laten produceren volgens uw eigen specificaties. Dat kan eenvoudig aan de hand van een tekening of model en is mogelijk in zowel kleine als grote productseries. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met de juiste gereedschappen voor elke oplossing.

Land- en tuinbouw

Gerelateerd aan de land- en tuinbouw

 • Rubber slangen en kunststof slangen

  Rubber slangen en kunststof slangen

  In vele uitvoeringen, lengten en diameters. Ons assortiment bevat slangen zoals betonslangen, benzineslangen, chemische slangen, olieslangen, waterslangen en zuig- / persslangen.

  Product
 • Transparant PVC (zacht)

  Transparant PVC (zacht)

  Halffabricaten en custom-made producten zoals plaat, buis, strokengordijn, beschermhoes en beschermdeel.

  Product
 • Rubber

  Rubber

  Onze rubber maatwerk producten en halffabricaten. Wij ontwikkelen en produceren essentiële onderdelen voor elke industrie. Altijd plaat, profiel en snoer op voorraad.

  Categorie
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71