Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Gas- en waterleidingbedrijven

Ridderflex & Plastics levert onderdelen en afdichtingen aan gas- en waterleidingbedrijven. U vindt ze onder andere terug in leidingwerk, gasmeters, watermeters, kranen en afsluiters.

Veelvoorkomende onderdelen en afdichtingen die we leveren aan de gas- en waterleidingbedrijven zijn rubber afdichtingen, aqualederen ringen, flenspakkingen, slangen en kunststof onderdelen.

Reparatie

Vaak levert Ridderflex aan de eindverbruikersmarkt. Dit betekent dat we aan bedrijven leveren, die onderdelen en afdichtingen nodig hebben ter vervanging bij reparaties. Ook daarvoor bent u bij Ridderflex dus aan het juiste adres.

Onderdelen volgens uw specificaties

U kunt bij Ridderflex onderdelen en afdichtingen voor gas- en waterleidingbedrijven laten produceren volgens uw eigen specificaties. Dat kan eenvoudig aan de hand van een tekening of model en is mogelijk in zowel kleine als grote productseries. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met de juiste gereedschappen voor elke oplossing.

Gas- en waterleidingbedrijven

Gerelateerd aan gas- en watereidingbedrijven

 • Flensafdichtingen

  Flensafdichtingen

  Custom-made flensafdichtingen uit hoge druk pakkingplaat (o.a. Ridderflex Universal ®), grafiet (spijker) en rubber. Ook PTFE afdichtingen, rubber steellined gaskets en flens-isolatiesets.

  Categorie
 • Rubber afdichting

  Rubber afdichting

  Universele en custom-made afdichtingen en pakkingen in elke gewenste rubbersoort. O.a. o-ring, v-ring, manchet, geperste ring en raam.

  Product
 • Rubber slangen en kunststof slangen

  Rubber slangen en kunststof slangen

  In vele uitvoeringen, lengten en diameters. Ons assortiment bevat slangen zoals betonslangen, benzineslangen, chemische slangen, olieslangen, waterslangen en zuig- / persslangen.

  Product
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71