Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Ridderflex, een erkend leerbedrijf

Ridderflex is door SBB gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Op verschillende afdelingen bieden wij stage- en afstudeermogelijkheden aan op mbo niveau.

Ben jij een enthousiaste, leergierige leerling of student die wel zin heeft in een uitdaging? En denk je dat een dynamische, informele organisatie met korte communicatielijnen bij je past? Kom dan stage lopen of afstuderen bij Ridderflex. Wij zijn al gecertificeerd voor onderstaande richtingen:

 • Verspaner
 • All-round verspaner

Volg je een andere mbo opleiding? Stuur dan een e-mail naar jobs@ridderflex.nl en vraag naar de mogelijkheden. Ook voor jouw opleiding kunnen we een certificering aanvragen.

Over SBB

De stichting SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) is de samenwerkingsorganisatie voor erkende leerbedrijven (SBB). SBB is verantwoordelijk voor de erkenning en begeleiding van leerbedrijven. Ook vervult zij de rol van informatie- en adviescentrum.

SBB heeft Ridderflex gecertificeerd als erkend leerbedrijf. Dat betekent dat wij aan mbo-leerlingen een leerwerktraject (Beroeps Opleidende Leerweg, BOL) mogen aanbieden. Daarnaast bieden wij onze eigen medewerkers de mogelijkheid de Beroeps Begeleidende leerweg (BBL) te volgen. Daarbij verzorgen we alle onderdelen van de beroepspraktijkvorming.

Ben je geïnteresseerd?

Stuur je cv, motivatie en stage- of afstudeeropdracht naar jobs@ridderflex.nl.
Vergeet niet de informatie over je de opleiding mee te sturen en te vermelden over welke periode het gaat.

Meer over ons

 • Over ons

  Over ons

  Ridderflex gelooft in mogelijkheden. Een technisch probleem is een uitdaging voor ons team: hoe kunnen wij u het beste helpen? Wij vinden de meest geschikte oplossing.

  Pagina
 • Geschiedenis

  Geschiedenis

  Ridderflex is in 1992 te Ridderkerk opgericht als een klein, nationaal handelsbedrijf in rubber. Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een vooraanstaande producent van rubber, kunststof en polyurethaan maatwerk producten.

  Pagina
 • Werken bij Ridderflex

  Werken bij Ridderflex

  Om ons team te versterken zijn wij altijd op zoek naar ambitieuze mensen die hun kennis en kwaliteiten voor ons willen inzetten. Heb jij de FLEX-factor?

  Pagina
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71