Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

Mobiel menu

OTC (Houston, Texas): Ridderflex was there

10-5-2017 | Afgelopen week bezocht Nick van der Steen, onze business development manager, de Offshore Technology Conference in Houston (Texas). De OTC is dé beurs waar professionals uit de offshore industrie elkaar ontmoeten en ideeën en kennis uitwisselen. De OTC is het grootste evenement ter wereld voor de olie- en gasindustrie met meer dan 2.300 exposanten.

Nick van der Steen over zijn bezoek aan de beurs in Houston: “Dit was mijn eerste bezoek aan de OTC. Ik heb veel interessante nieuwe contacten opgedaan en hoop dat daar leuke, succesvolle samenwerkingen uit voort gaan komen. Met name voor onze polyurethaan producten zie ik enorme kansen! Dit veelzijdige materiaal kan voor veel technische problemen de ideale oplossing zijn in de offshore industrie.”

Ridderflex & Plastics levert volop producten aan de Offshore en Offshore Renewable Industrie. Onze klanten zijn onder andere constructiebedrijven van offshore platforms en onderdelen daarvan, schepen (o.a. pijpenleggers en kabelleggers) en offshore windparken.

Meer weten? Bekijk de links hieronder.

Onze Offshore activiteiten

 • Polyurethaan producten voor de offshore

  Polyurethaan producten voor de offshore

  Tensioner track pad bekledingen, stinger rol bekledingen, sleeper platen, opleggingen en andere custom-made PU producten.

  Afnemers
 • Offshore industrie

  Offshore industrie

  Ridderflex levert volop producten aan de offshore industrie. En in toenemende mate aan een relatief nieuwe tak van de offshore: de windenergie. Onze klanten zijn onder andere constructiebedrijven van offshore platforms en onderdelen daarvan.

  Afnemers
 • Offshore projecten / referenties

  Offshore projecten / referenties

  DCV Aegir (Heerema Marine Contractors), sleeper platen (Hollandia), HelWin 2 (Heerema Fabrication Group), DanTysk Offshore Wind Farm (Strukton Hollandia).

  Afnemers
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2015 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71