Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Kunststof verspanen capaciteit uitgebreid met BT1500

17-07-2018 | Goed nieuws: onze capaciteit voor kunststof verspanen is uitgebreid met een gloednieuwe freesbank! De Style BT 1500 vult ons machinepark mooi aan. Net als onze BT 1500e en BT 600, maakt deze computergestuurde freesbank snel en nauwkeurig producten uit kunststof. En dat doet hij met de allernieuwste programmatuur.

Style BT1500 freesbank

Ridderflex had al een Style BT 1500 en een Style BT 600 freesbank. De komst van de nieuwe BT 1500 zorgt voor flink wat extra capaciteit kunststof verspanen. De besturing van al onze Style freesbanken is het resultaat van jarenlange ervaring van de Style programmeurs en klanten. De besturing is snel, gebruiksvriendelijk en levert tijdswinst op. (En natuurlijk zijn we stiekem ook trots op ons ‘style-volle’ machinepark: er staan nu drie mooie freesbanken naast elkaar in de fabriek).

Draaien en frezen: ons specialisme

Kunststof draaien en frezen is een specialisme dat zich niet laat vergelijken met het draaien en frezen van metalen. Sommige kunststoffen zetten uit, andere krimpen onder externe factoren als temperatuur en luchtvochtigheid. Elke kunststof gedraagt zich weer anders. Toch garandeert Ridderflex bij al het draaiwerk en freeswerk een hoge graad van nauwkeurigheid. Afhankelijk van het materiaal kunnen wij binnen toleranties van 0,05 mm werken. Door de jaren heen heeft Ridderflex kunststof draaien en frezen tot een kunst verheven.

Uitgebreide capaciteit kunststof verspanen

Als u een betrouwbare specialist voor kunststof verspanen zoekt, zit u dus goed bij Ridderflex. Wij kunnen alle soorten kunststof draaien en frezen. Ridderflex heeft een uitgebreid machinepark met verschillende draaibanken en freesbanken. Met onze verscheidenheid aan machines kunnen wij zeer complex vormgegeven producten maken. Elke machine heeft haar eigen specifieke mogelijkheden. Wij leveren niet alleen conventioneel frees- en draaiwerk; met onze CNC machines kunnen we ook 2D (2,5D) en 3D freeswerk leveren.

Wilt u kunststof producten laten draaien of frezen? Ridderflex is dé specialist in kunststof verspanen. Neem contact op met onze verkoopafdeling.

Meer kunststof verspanen

 • Maatwerk machineonderdelen: u vraagt, wij draaien

  Maatwerk machineonderdelen: u vraagt, wij draaien

  22-05-2018 De vraag naar onze maatwerk machineonderdelen neemt enorm toe, de laatste maanden. Goed zit u in ieder geval bij ons, als u op zoek bent naar nieuwe of vervangende onderdelen voor machines of apparaten. Wij zijn al 25 jaar hét adres voor maatwerk onderdelen.

  Nieuws
 • Kunststof frezen (freeswerk)

  Kunststof frezen (freeswerk)

  Met onze freesbanken maken wij zeer complex vormgegeven producten met een gegarandeerd hoge graad van nauwkeurigheid.

  Bewerking
 • Kunststof draaien (draaiwerk)

  Kunststof draaien (draaiwerk)

  Ridderflex draait alle soorten kunststof. En in voorkomende gevallen ook rubber en metaal. We hebben een uitgebreid machinepark.

  Bewerking
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71