Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
  • Nederlands
  • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Binnenkort: Nieuwe Ridderflex website

19-11-2019 | Ridderflex ontwikkelt en produceert continu nieuwe producten. Wij staan geen moment stil. Ook online blijven wij vernieuwen. Binnenkort gaat onze nieuwe website in de lucht, in een compleet nieuwe huisstijl. De website is verrassend fris en eenvoudiger in gebruik. Spoileralert! We geven hier alvast een kijkje op de grootste veranderingen.

Vereenvoudigd navigatiemenu

Wij hebben het menu eenvoudiger gemaakt en verbeterd. Navigeren door de website en zoeken in de productcatalogus wordt een peulenschil.

Nieuwe, frisse kleuren

Wij hebben sinds twee jaar een nieuw logo. Nu was het tijd om daar ook bijpassende, nieuwe kleuren bij uit te zoeken. Het herkenbare Ridderflex-blauw blijft, natuurlijk. Daarnaast trekken frisse petrol-groene en opvallende gele elementen straks uw aandacht.

Verbeterde productpresentatie

Ridderflex.nl en ridderflex.com bieden uitgebreide online productinformatie. Wij zullen deze informatie op een andere manier presenteren. Door onder andere te werken met kleuren en accenten en foto’s, kunt u sneller de informatie tot u nemen.

Uitgelicht: altijd méér interessante info

Onderaan elke webpagina vindt u straks het onderdeel ‘Uitgelicht’. We zullen daar, afhankelijk van de laatste actualiteiten, steeds andere interessante pagina’s op de website laten zien. Dat kunnen nieuwsitems zijn of interessante bewerkingen, branches of producten. Zo blijft onze website altijd actueel en ziet u in één oogopslag of er nog meer interessante informatie voor u beschikbaar is.

Eind december in de lucht

De nieuwe ridderflex.nl en ridderflex.com gaan eind december in de lucht. Hou ons in de gaten!

logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71