Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

Mobiel menu

Spuiten of sprayen

Bij Ridderflex & Plastics kunt u terecht voor het spuiten of sprayen van polyurethaan. Polyurethaan leent zich uitstekend als beschermlaag voor diverse materialen.

Er zijn verschillende methoden om een product te voorzien van polyurethaan. Spuiten of sprayen wordt gebruikt voor een dunwandige bekleding.

Kostenbesparende technologie

Spuiten of sprayen van polyurethaan is een kostenbesparende technologie, die zich uitstekend leent voor kleinere productseries. We sprayen een of meerdere lagen polyurethaan op een moedermodel. Hierdoor ontstaat een product dat van een mal losgemaakt kan worden. De polyurethaanlaag brengen we aan de buitenkant aan, waardoor daar een minder exacte vormgeving kan ontstaan. Inwendig is het product exact volgens de mal.

Gerelateerd aan spuiten of sprayen

 • Bekleden en coaten

  Bekleden en coaten

  Ridderflex bekleedt en coat uw wielen, rollen en walsen met polyurethaan. Een polyurethaan bekleding of coating maakt uw product slijtvaster.

  Bewerking
 • Bekleden

  Bekleden

  Voor het bekleden of herbekleden van rollen, walsen, wielen en sleeves met rubber, bent u bij Ridderflex aan het juiste adres.

  Bewerking
 • Bezoek met polyurethaan monsterkoffer

  Bezoek met polyurethaan monsterkoffer

  Zou u willen voelen en ervaren wat PU 50 Shore A is, of 70 Shore D? Of wilt u kennis maken met onze Polargard® Canvas plaat? Neem contact op voor een afspraak!

  Pagina
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2015 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71