Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

Mobiel menu

Bekleden (rol en wals bekleding)

Voor het bekleden of herbekleden van rollen, walsen, wielen en sleeves met rubber, bent u bij Ridderflex & Plastics aan het juiste adres.

De rubberbekleding van de walsen, wielen of rollen passen we op de toepassing aan. De hardheid en slijtvastheid, maar bijvoorbeeld ook de bestendigheid tegen oliën, chemicaliën en hoge temperaturen, spelen een rol bij de keuze voor het juiste bekledingsmateriaal. Wij adviseren u graag. Als u dat wenst, kunnen wij de walsen of rollen compleet en inbouwgereed bij u afleveren. Dat wil zeggen: inclusief kern, assen, lagers en rubberbekleding.

Bekleden met polyurethaan

Overigens kunnen we bij Ridderflex ook rollen, walsen, wielen en sleeves met polyurethaan bekleden. Bekijk de informatie over bekleden met polyurethaan.

Gerelateerd aan bekleden

 • Bekleden van constructiedelen

  Bekleden van constructiedelen

  16-09-2015 Slijtvastere constructiedelen, staalplaten en pijpstukken? Wij maken het mogelijk. Ridderflex bekleedt met rubber of polyurethaan en past de bekleding op de toepassing aan.

  Nieuws
 • Bekleden en coaten

  Bekleden en coaten

  Ridderflex bekleedt en coat uw wielen, rollen en walsen met polyurethaan. Een polyurethaan bekleding of coating maakt uw product slijtvaster.

  Bewerking
 • Bezoek met polyurethaan monsterkoffer

  Bezoek met polyurethaan monsterkoffer

  Zou u willen voelen en ervaren wat PU 50 Shore A is, of 70 Shore D? Of wilt u kennis maken met onze Polargard® Canvas plaat? Neem contact op voor een afspraak!

  Pagina
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2015 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71