Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

Mobiel menu

Kunststof producten voor de offshore

Ridderflex & Plastics is al vijfentwintig jaar specialist in de productie van kunststof onderdelen. U bent bij ons aan het juiste adres voor hoogwaardige custom-made kunststof producten voor de offshore industrie.

Wij leveren onder andere kunststof producten aan constructiebedrijven van offshore platforms en onderdelen daarvan. Onze producten kunnen bijvoorbeeld worden toegepast in offshore platforms, kabel- en pijpenleggers en offshore windparken.

Speciaal voor de offshore industrie 

Ridderflex produceert producten in elke gewenste kunststof. Voor de offshore industrie maken wij veel producten van onder andere polyethyleen (PE), polyamide (PA), POM (Delrin®) en PTFE. Wij leveren verschillende producten speciaal voor de offshore industrie:

AfdichtingKabelrolPTFE glijplaatPijpsupport
Diabolo rolLagerbusPTFE dimple plaatSpuitstuk
GeleidewielNozzlePijpbekledingWiel
Glijplaat

Bekijk een aantal van onze kunststof producten in de catalogus hieronder!

Kunststof producten op maat

U kunt bij Ridderflex kunststof onderdelen of producten laten produceren volgens uw specificaties. In zowel kleine als grote series, eenvoudig aan de hand van een tekening of model. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem contact op met onze verkoopafdeling!

Kunststof producten voor de offshore

  • Glijplaat

    Glijplaat

    Glijplaten en stroken op maat. O.a. PTFE virgin, PTFE geëtst, HMPE en UHMPE.

    Product
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2015 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71