Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

De bouw

Ridderflex & Plastics levert een groot assortiment producten aan de bouwsector. Bijvoorbeeld rubber (onderleg) stroken, rubber profielen, slangen en muurdoorvoeringen.

Aan de bouw leveren wij veel rubber (onderleg)stroken, rubber profielen, moosrubber stroken, betonslangen, deurafdichtingen, muurdoorvoeringen, rubber manchetten, polyurethaan manchetten (ook in brandvertragende vorm), kwelschermen en compriband® voegafdichtingen.

Veel toepassingen

Onze producten voor de bouw worden breed toegepast. U vindt ze onder andere terug in funderingen, bekistingen, roldeuren en tussen spouwmuren. Ook worden ze toegepast als afdichting tussen deurkozijnen en doorvoeringen voor leidingen en muren.

Onderdelen volgens uw specificaties

Wij produceren producten en onderdelen voor de bouw volgens uw specificaties aan de hand van een tekening of model. Dat kan in zowel kleine als grote productseries. Wij beschikken over een uitgebreid machinepark met de juiste gereedschappen voor elke oplossing.

Bouw

Gerelateerd aan de bouw

 • Rubber profielen

  Rubber profielen

  Een keur aan hoogwaardige profielen in verschillende materialen, typen, hardheden en afmetingen. Custom-made. Ook kleine aantallen.

  Product
 • Kwelscherm

  Kwelscherm

  Standaard uit Neopreen® rubber. Op maat gemaakt. Eenvoudig te installeren.

  Product
 • Rubber slangen en kunststof slangen

  Rubber slangen en kunststof slangen

  In vele uitvoeringen, lengten en diameters. Ons assortiment bevat slangen zoals betonslangen, benzineslangen, chemische slangen, olieslangen, waterslangen en zuig- / persslangen.

  Product
logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71