Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Wij leveren niet aan particulieren

Mobiel menu

Afnemers

 • Infra

  Infra

  Ridderflex’ duurzame producten zijn bij uitstek geschikt voor de hoge eisen van de Infra afnemersmarkt. Wij leveren producten en onderdelen voor wegen, spoorlijnen, leidingen, havens, bruggen en vliegvelden. Meer informatie »

 • Windindustrie

  Windindustrie

  Ridderflex ontwikkelt en verbetert continue producten voor gebruik in de windindustrie. Op 29 november 2018 mochten wij de award van de Offshore Wind Innovation Challenge 2018 in onze zak steken! Zo werken wij mee aan een schonere en duurzamere windenergie: een van de belangrijkste stroombronnen voor de toekomst. Meer informatie »

 • Offshore industrie

  Offshore industrie

  Ridderflex ontwikkelt en produceert volop producten voor de offshore industrie. En steeds vaker aan de offshore renewables. Onze klanten zijn onder andere constructiebedrijven van offshore platforms en onderdelen daarvan. Op 29 november 2018 mochten wij de award van de Offshore Wind Innovation Challenge 2018 in onze zak steken! Meer informatie »

 • Machine- en apparatenbouw

  Machine- en apparatenbouw

  Ridderflex is al 25 jaar hét adres voor maatwerk machineonderdelen van kunststof, rubber of polyurethaan. Wij leveren zowel nieuwe als vervangende onderdelen voor machines of apparaten. Meer informatie »

 • Valve industry

  Valve industry

  Ridderflex is specialist in het produceren van valve parts. Wij leveren o.a. seat assemblies, chevron sets, (Kalrez®) o-ringen, back-up rings en flange gaskets. Meer informatie »

 • Voedingsmiddelenindustrie

  Voedingsmiddelenindustrie

  Ridderflex produceert custom-made voedingsmiddelengeschikte producten en onderdelen van rubber en kunststof. Wij hebben onze productiemethodes zo ver onder controle, dat wij voldoen aan verordening 2023/2006. Meer informatie »

 • Baggerindustrie

  Baggerindustrie

  Ridderflex levert producten aan bedrijven die schepen in de baggerindustrie bouwen, verbouwen of repareren. Zoals rubber profielen, fenders, slijtstroken, afdichtingen en slangen. Meer informatie »

 • Bouw

  Bouw

  Onze producten voor de bouw worden breed toegepast in o.a. funderingen, bekistingen, roldeuren en tussen spouwmuren. Ook worden ze toegepast als deurafdichtingen en muurdoorvoeringen. Meer informatie »

 • Farmaceutische industrie

  Farmaceutische industrie

  Aan deze specialistische industrietak levert Ridderflex specifieke producten, zoals PTFE onderdelen, PTFE slangen, hoezen, o-ringen en rubber afdichtingen. Meer informatie »

 • Land- en tuinbouw

  Land- en tuinbouw

  Ridderflex levert producten en onderdelen aan bedrijven die landbouwmachines of kassen bouwen en repareren. Zoals slangen, koppelingen, rubber afdichtstroken, transparante stroken en kunststof lagers. Meer informatie »

 • Maritieme industrie

  Maritieme industrie

  Ridderflex levert producten aan bedrijven die actief zijn in de bouw-, verbouw- en reparatiewerkzaamheden van schepen. Zoals rubber profielen, fenders, slijtstroken, afdichtingen en slangen. Meer informatie »

 • Petrochemie

  Petrochemie

  De afdichtingen en slangen van Ridderflex zijn onder andere te vinden in pompen, leidingsystemen en brandblussystemen in de petrochemische industrie. Meer informatie »

 • Gas- en waterleidingbedrijven

  Gas- en waterleidingbedrijven

  Ridderflex levert onderdelen voor leidingwerk, gasmeters, watermeters, kranen en afsluiters. Bijvoorbeeld rubber afdichtingen, aqualederen ringen en flenspakkingen. Meer informatie »

logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2018 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71