Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

Mobiel menu

Afnemers

 • Windindustrie

  Windindustrie

  Ridderflex ontwikkelt en verbetert continue producten voor gebruik in de windindustrie. Zo werken wij mee aan een schonere en duurzamere windenergie: een van de belangrijkste stroombronnen voor de toekomst. Meer informatie »

 • Offshore industrie

  Offshore industrie

  Ridderflex levert volop producten aan de offshore industrie. En in toenemende mate aan een relatief nieuwe tak van de offshore: de windenergie. Onze klanten zijn onder andere constructiebedrijven van offshore platforms en onderdelen daarvan. Meer informatie »

 • Machine- en apparatenbouw

  Machine- en apparatenbouw

  Ridderflex levert vrijwel heel haar productassortiment aan bedrijven in de machine- en apparatenbouw. Van slijtstroken tot kettinggeleiders en van montageblokken tot anti-vibratiesystemen. Meer informatie »

 • Valve industry

  Valve industry

  Ridderflex is specialist in het produceren van valve parts. Wij leveren o.a. seat assemblies, chevron sets, (Kalrez®) o-ringen, back-up rings en flange gaskets. Meer informatie »

 • Maritieme industrie

  Maritieme industrie

  Ridderflex levert producten aan bedrijven die actief zijn in de bouw-, verbouw- en reparatiewerkzaamheden van schepen. Zoals rubber profielen, fenders, slijtstroken, afdichtingen en slangen. Meer informatie »

 • Baggerindustrie

  Baggerindustrie

  Ridderflex levert producten aan bedrijven die schepen in de baggerindustrie bouwen, verbouwen of repareren. Zoals rubber profielen, fenders, slijtstroken, afdichtingen en slangen. Meer informatie »

 • Voedings- en genotmiddelenindustrie

  Voedings- en genotmiddelenindustrie

  Ridderflex levert producten die voedingsmiddelengeschikt zijn (FDA). Vaak maken we producten van materiaal met niet hechtende eigenschappen (non-sticking). Meer informatie »

 • Petrochemie

  Petrochemie

  De afdichtingen en slangen van Ridderflex zijn onder andere te vinden in pompen, leidingsystemen en brandblussystemen in de petrochemische industrie. Meer informatie »

 • Bouw

  Bouw

  Onze producten voor de bouw worden breed toegepast in o.a. funderingen, bekistingen, roldeuren en tussen spouwmuren. Ook worden ze toegepast als deurafdichtingen en muurdoorvoeringen. Meer informatie »

 • Land- en tuinbouw

  Land- en tuinbouw

  Ridderflex levert producten en onderdelen aan bedrijven die landbouwmachines of kassen bouwen en repareren. Zoals slangen, koppelingen, rubber afdichtstroken, transparante stroken en kunststof lagers. Meer informatie »

 • Gas- en waterleidingbedrijven

  Gas- en waterleidingbedrijven

  Ridderflex levert onderdelen voor leidingwerk, gasmeters, watermeters, kranen en afsluiters. Bijvoorbeeld rubber afdichtingen, aqualederen ringen en flenspakkingen. Meer informatie »

 • Farmaceutische industrie

  Farmaceutische industrie

  Aan deze specialistische industrietak levert Ridderflex specifieke producten, zoals PTFE onderdelen, PTFE slangen, hoezen, o-ringen en rubber afdichtingen. Meer informatie »

 • Distributeurs, importeurs en handelsbedrijven

  Distributeurs, importeurs en handelsbedrijven

  Distributeurs, importeurs en handelsbedrijven spelen een vitale rol tussen Ridderflex en de eindgebruikers. We leveren een uitgebreid productassortiment. Meer informatie »

logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2015 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71