+31 (0) 180 46 34 71
 • Nederlands
 • English

Small enough to be flexible, big enough to solve your problem

Mobiel menu

Polyurethaan bewerkingen

Polyurethaan is een zeer veelzijdig materiaal en technisch gezien biedt het meer mogelijkheden dan rubber of kunststoffen. Daarnaast maken de lage opstartkosten van de gereedschappen de keuze voor polyurethaan logisch.

Ridderflex & Plastics mixt zelf de juiste chemicaliën tot polyurethaansystemen. Dat maakt een enorme variëteit in materiaal – en daarmee eigenschappen – mogelijk. De materialen worden gebaseerd op de toepassing van het product. Dat kunnen harde, zachte, flexibele, taaie en lichte materialen zijn in verschillende kleuren. Bijna al het denkbare is mogelijk.

Doordat ons polyurethaan verschillende eigenschappen heeft, kunnen wij u legio mogelijkheden en oplossingen bieden. Ridderflex verwerkt en bewerkt polyurethaan met de volgende technieken:

Meer Polyurethaan bewerkingen

 • Polyurethaan gieten

  Polyurethaan gieten

  Ridderflex giet uw product in elke gewenste vorm en kan de polyurethaan eigenschappen beïnvloeden. Hard, zacht, flexibel, taai, licht materiaal, verschillende kleuren; we gieten het allemaal.

  Lees verder »

 • Bekleden en coaten

  Bekleden en coaten

  Ridderflex bekleedt en coat uw wielen, rollen en walsen met polyurethaan. Een polyurethaan bekleding of coating maakt uw product slijtvaster.

  Lees verder »

 • Rotomoulding

  Rotomoulding

  Met rotomoulding maakt Ridderflex holle polyurethaan producten. In elke gewenste vorm, hardheid, taaiheid en kleur. Ook producten van enorme afmetingen!

  Lees verder »

 • Spuiten of sprayen

  Spuiten of sprayen

  Bij Ridderflex kunt u terecht voor het spuiten of sprayen van polyurethaan. Polyurethaan leent zich uitstekend als beschermlaag voor diverse materialen.

  Lees verder »

logo_lr

Ridderflex: ISO gecertificeerd

Ridderflex & Plastics voldoet aan de internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement. Dat is 27 november 2015 opnieuw bevestigd. Lees meer

(aan)vragen?

Vragen over producten of een aanvraag doen? Bel of mail ons.

sales@ridderflex.nl +31 (0) 180 46 34 71